Innostuin viikonloppuna tekemään muutaman Magnolia-leimasimilla leimatun kortin. Hyvän malli-idean kun keksin, niin piti kokeilla eri leimasimia ja eri värisävyjä. Melkeinpä meinasi muut hommat unhoittua, kun innostuin taas tehtailemaan kortteja.

Tässä näitä näytille:

1.

2.

3.

Lisäksi äidilläni oli sunnuntaina synttärit ja pitihän mammalle kortti tehdä. Kaivoin vanhan leimasimen esiin (en ole tainnut pahemmin aiemmin käyttääkkään). Oli jotenkin sopiva äidilleni, sillä hänellä on ystävä, jonka kanssa he aikaajoin parantavat maailmaa ja viettävät pieniä "juhlia", milloin minkäkin asian tiimoilta. Taitaa olla Art Impressionin leimasin.

4.

Tällaisia räpellyksiä tällä erää. Joku kyseli, että olenko siirtänyt Blogini muualle, kun en ole kirjoitellut. Täällä ollaan vielä, mutta työ vie "uudelleen opeteltuna" (vuoden tauon jälkeen) jonkin verran voimia ja sitten olen yrittänyt nauttia mahdollisimman paljon ihanasta syksykesästä. Kunhan sade säät alkavat. niin eiköhän tänne ala tulla enemmän luettavaa. ILOISTA LOPPUVIIKKOA KAIKILLE LUKIJOILLENI!